Άνυδρους Cellar Door
Concept Winery
Ξενάγηση - Γευστική δοκιμή - Γεύμα στο εστιατόριο - Μαθήματα Μαγειρικής - Σταφυλοθεραπεία
Ο Οινοποιός Απόστολος Μούντριχας πρωτοοινοποίησε στο νησί το 2012 τα Σαντορινιά κρασιά, Δελφίνια, Άφουρα & Grace. Για τις οινοτουριστικές ανάγκες αναβίωσε μια παλαιά Κάναβα στην Μεσσαριά, την περίοδο 2015-2017.
Το 2019 το επισκέψιμο τμήμα του Οινοποιείου μετεγκαταστάθηκε στα Φηρά (περιοχή Κοντοχώρι), όπου άνοιξε το Αβαντίς Cellar Door, σε απόσταση περιπάτου μόλις 10 λεπτά από το κέντρο των Φηρών.
Το 2021, έχοντας κλείσει 9 χρόνια στο νησί, το Οινοποιείο Αβαντίς εξελίχθηκε μετονομαζόμενο σε Άνυδρους.
Ο δεσμός με την άνυδρη σαντορινιά γη γίνεται ακόμη πιο δυνατός.
Στο Cellar Door ΆΝΥΔΡΟΥΣ, ο επισκέπτης αμέσως μετά την ξενάγηση στην υπόγεια κάβα των βαρελιών, μπορεί να επιλέξει την επιθυμητή γευστική δοκιμή, ή να γευματίσει στην κυκλαδίτικη αυλή μας με τις ελληνικές γεύσεις του γνωστού chef Γιάννη Μπαξεβάνη.
Η επίσκεψη μπορεί να ολοκληρωθεί με τον πιο όμορφο τρόπο.... απολαμβάνοντας μια περιποίηση Σταφυλοθεραπείας. Στο Oenotherapy το δωμάτιο ευεξίας μας, προσφέρεται ένα τελετουργικό σταφυλοθεραπείας προσώπου από έμπειρη αισθητικό, με τα Lenga, τα αντιοξειδωτικά grapespa καλλυντικά του Οινοποιείου.
To Cellar Door λειτουργεί από Απρίλιο έως μέσα Οκτώβρη καθημερινά, εκτός Κυριακής.
Για περισότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.anhydrouswinery.com ή στείλτε email στο info@anhydrouswinery.com